Amestec original de boabe de cafea de înaltă calitate

Amestec original de boabe de cafea de înaltă calitate

Hot Coffee cup

Restaurant Paragraf este o de cafea situată în inima orașului Alba Iulia. Suntem specializați în prepararea cafelei de cea mai bună calitate, de la boabe până la ceașcă.

Barmanii noștri sunt pregătiți să vă pregătească băutura exact așa cum vă place. Oferim cafele și ceaiuri de specialitate, precum și o varietate de produse de patiserie, sandvișuri si salate.

La Restaurant Paragraf, credem că cea mai bună cafea vine de la oameni cărora le pasă. Și suntem convinși că o cafea bună este cheia unei zile bune.

Așa că suntem dedicați să creăm o experiență care să scoată la iveală tot ce e mai bun din fiecare ceașcă – și din fiecare client care intră pe ușile noastre. Vrem să vă simțiți ca și cum ați fi intrat în propria oază personală – unde puteți scăpa de toate și să vă bucurați de o evadare din realitate pe cât de delicioasă, pe atât de revigorantă.

Fie că aveți poftă de un deliciu dulce sau de ceva savuros, avem ceva pentru toată lumea aici, la Restaurant Paragraf. Meniul nostru este conceput pentru a vă ajuta să vă răsfățați simțurile, așa că veniți astăzi!

Prăjim loturi mici din propriul nostru amestec original de boabe de cafea de înaltă calitate, de origine unică, folosind metode tradiționale. Ne concentrăm să vă oferim o ceașcă de cafea cu un gust uimitor și, în același timp, responsabilă față de mediu.

Suntem mândri să facem parte din comunitatea de aici (și nu numai!), așa că veniți să ne vizitați pentru o ceașcă – vă veți bucura că ați făcut-o!

Cafeaua este o băutură preparată din boabe de cafea prăjite, care sunt semințele boabelor din planta Coffea. Genul Coffea este originar din Africa tropicală și se crede că a fost domesticită acolo în urmă cu aproximativ 8000 de ani. 

În prezent, plantele de cafea sunt cultivate în peste 70 de țări, în special în America Latină ecuatorială, Asia de Sud-Est și Africa. Odată ajunse la maturitate, boabele de cafea sunt culese, prelucrate și uscate. 

Semințele (boabele) sunt apoi prajite la diferite grade (ușor, mediu sau închis), în funcție de aroma dorită. Boabele prăjite sunt măcinate și preparate cu apă clocotită pentru a produce băutura cunoscută sub numele de cafea.

Oferim o mare varietate de cafele proaspăt prăjite din întreaga lume, cu accent pe America de Sud și Africa.

La Restaurant Paragraf suntem dedicați să le oferim clienților noștri cea mai bună experiență posibilă. Personalul nostru este prietenos și bine informat și ne place să răspundem la întrebări despre cum ne prăjim boabele și cum să le preparăm acasă.

Ne luăm boabele de cafea din întreaga lume și le prăjim la noi, folosind metode tradiționale.

Nu folosim aditivi sau conservanți artificiali, așa că nu veți rămâne niciodată cu un gust amar în gură. De asemenea, ne străduim să oferim o mare varietate de arome, astfel încât toată lumea să poată găsi ceva care să îi placă.

Restaurant Paragraf este o afacere de familie condusă de oameni pasionați de meseria lor și dorim să împărtășim această pasiune cu dumneavoastră prin fiecare înghițitură de cafea!