Restaurant Paragraf

Cocktails and more

Despre noi

Paragraf Cocktails

Restaurant Paragraf este un cocktail bar și nu numai. Este un loc în care credem că cafeaua trebuie savurată cu muzică bună, o ambianță minunată și mâncare care nu vă va dezamăgi. Avem o selecție largă de băuturi de cafea din care puteți alege, precum și o listă extinsă de vinuri și o selecție de bere artizanală!a

Te încadrezi în grupul celor care apreciază băuturile fine?
La Paragraf găsești vinuri cu o nuanță foarte atrăgătoare și strălucitoare. În ansamblu, este un vin proaspăt și seducător, cu un buchet fin și intens, cu toată jovialitatea vinurilor tinere.
La degustare, este un vin bine echilibrat și tentant, completat în mod strălucitor de un final moale și ușor carbogazos.
Te așteptăm cu drag pe la noi!

Contacteaza-ne!

Cu ce te putem ajuta?

CUNOASTE ECHIPA!

Echipa Paragraf

Paragraf e locul unde te așteptăm să îmbini utilul cu plăcutul și să faci din ritualul tău zilnic un moment de relaxare, chiar și în zilele foarte pline.Ce trebuie să reții e că la noi, la Paragraf, găsești oricând o cafea de specialitate. Preparată impecabil de personalul nostru foarte dedicat, care vine la pachet cu un strop de imaginație. Uneori, sub formă de desen haios în paharul tău de cafea.