Cofetarie

Cofetarie

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă luați doza zilnică de pâine și produse de patiserie, nu mai căutați. Restaurant Paragraf oferă totul, de la croissante la baghete și tot ce este între ele.

Imaginați-vă o cafenea în care puteți simți mirosul de pâine proaspăt coaptă și visați la toate bunătățile delicioase pe care le veți încerca. La Restaurant Paragraf, suntem mândri să facem parte din cartierul dumneavoastră – vrem să fim parte integrantă din rutina dumneavoastră zilnică.

Cofetaria noastră este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru coacerea zilnică: tăietori de biscuiți, forme de brioșe, tăvi de pâine și multe altele! Avem, de asemenea, o selecție de produse proaspăt coapte care cu siguranță vor încânta orice palat.

Treceți astăzi pe la noi și descoperiți bucuria de a coace cu noi!

Facem produse de patiserie și prăjituri. De asemenea, avem un bar de cafea cu băuturi espresso făcute cu propriul nostru amestec de boabe. De asemenea, servim sandvișuri și salate făcute cu ingrediente de la ferme locale.

Ne aflăm în centrul orașului, dar vrem să fim oriunde vă aflați. Dacă locuiți în zonă, treceți pe la noi pentru ceva dulce în drum spre casă de la serviciu sau de la școală!